Primaire inhoud van de pagina

Entity view (Content)

Entity view (Content)

Wij en ons bedrijf

Wings Landbouwwerken is een jong, innovatief bedrijf. Tom Vleugels is actief in het agrarisch loon­ werk. “Met mijn activiteiten ga ik voornamelijk aan het werk voor veehouders en biogasinstallaties. Van maïs zaaien tot de oogst, voor alle veldwerk kunnen zij bij mij terecht.”

Dat werk gebeurt met gespecialiseerd en gesofisticeerd materiaal. Zo beschikt Tom over een hakselaar die twaalf rijen mais in één keer kan oogsten. Ook voor maaien, harken en oogsten van gras heeft hij de nodige machines ter beschikking.

Een van de specialiteiten van dit bedrijf is het toedienen van voedingsstoffen aan de jonge planten, zodat ze tot een sterk, hoogwaardig gewas uitgroeien. Natuurlijk gebeurt ook dat weer met de beste machines. Wie, net als Tom, gek is op grote machines, zal tijdens Dag van de Landbouw op dit bedrijf zeker aan zijn trekken komen!

Wat valt er die dag te beleven?

Je krijgt een unieke inkijk in dit loonwerkbedrijf. Heb je ook altijd al eens aan het stuur van een grote tractor willen zitten? Kom dan zeker dit bedrijf bezoeken. Nadien kan je genieten van een hapje en een drankje.

ffv