Paginatitel

Primaire inhoud van de pagina

Participant header

Tine_Vermeiren

Tine Embrechts bij de familie Vermeiren

Zaterdag 19 en zondag 20 september kan je de avonturen van Tine Embrechts volgen op het tuinbouwbedrijf van de familie Vermeiren in het Antwerpse Meer. Volg het van zaadje tot tomaatje op onze socialemediakanalen en let goed op, want je kan een mooie prijs winnen!

Participant content

Tomaten plukken

De familie Vermeiren zijn rasechte ondernemers. Mitch en Lynn kregen de liefde voor de tomatenteelt met de paplepel ingegeven. De 24-jarige Mitch stapte in 2017 mee in het bedrijf en zijn zus Lynn ruilt nu de schoolbanken voor de tomatenserres. Deze youngsters weten van aanpakken, dus Tine, stroop die mouwen maar op!

TineEmbrechts

Heel veel zin om tomaten te plukken. Nóg meer zin om ze te proeven!

Tine Embrechts

Actrice

Wist je dat ...

... de Fransen dachten dat de tomaat een afrodisiacum is? Ze noemden het 'pomme d'amour of 'liefdesappel'. En aan liefdesappels genoeg op het bedrijf in Meer! 

Jong maar niet onbezonnen

Duurzaamheid staat centraal in het tomatenbedrijf van Mitch en Lynn. Tomaten hebben het graag lekker warm, zodat ze optimaal kunnen groeien. Om de tomaten van het perfecte warme ‘jasje’ te voorzien, installeerde Mitch een systeem dat voor warmte én elektriciteit zorgt. Dankzij deze warmte-krachtkoppeling of wkk blijft de serre steeds op de juiste temperatuur en zijn de feelgoodtomaten in topvorm. Of zitten de zwoele beats van DJ Mitch daar voor iets tussen? Dat is aan Tine Embrechts om te ontdekken! 

Vermeiren_tomaten
Op zaterdag 19 en zondag 20 september zet Anja Daems letterlijk de bloemetjes buiten op het bedrijf van de familie Goossens in het Oost-Vlaamse Moerbeke. Volg haar stap voor stap via onze socialemediakanalen en sleep misschien een leuke beloning in de wacht.
Het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september vind je Ruben Van Gucht tussen de koetjes en de kalfjes van de familie Cobbaert in Oedelem (West-Vlaanderen). Op onze socialemediakanalen volgen we hem op de voet. Mis dus geen moment, want er valt een mooie prijs te rapen!
Ravotten op een boerderij en slapen tussen de koeien? Dat zagen Julie Houtman en kleine Emile helemaal zitten! Op zaterdag 19 en zondag 20 september kan je hun boerenavontuur in Glabbeek (Vlaams-Brabant) volgen op onze socialemediakanalen. Mis er geen seconde van en maak kans op een beestig leuke prijs!