Primaire inhoud van de pagina

Entity view (Content)

Entity view (Content)

Philippe en Sarah Bormans-Van Haeken - De Bo Stables

Paardenfokkerij

Wij en ons bedrijf 

Dit voorjaar hebben Philippe en Sarah de deuren geopend van het nieuwe hippische complex De Bo Stables. Je vindt er zo'n 40 individuele luxeboxen voor paarden, 7 ruime loopstallen voor jonge paarden, 4 wasplaatsen (met koud en warm water), een professioneel solarium, een professionele en ruime ‘eb en vloed’-binnenpiste (26x52 m) en Geopad-buitenpiste (30x60 m) met verlichting. In de stal verblijven zo'n 60 paarden, waaronder een 20-tal jonge wedstrijdpaarden. Er worden jaarlijks een achttal veulens geboren en opgeleid tot recreatieve en sportpaarden. De focus bij Philippe en Sarah ligt op de jumpingsport. In heel de wereld springen er paarden met ‘De Bo’ achter hun naam.  

Recreatieve en professionele ruiters kunnen hier terecht om jonge sportpaarden aan te kopen. Daarnaast kan je bij De Bo Stables de binnen- en buitenpiste huren, zowel privé als in groep. Ook voor het doorrijden en wedstrijdklaar maken van jouw paard kan je hier terecht. 

Wat valt er die dag te beleven? 

Je maakt kennis met dit prachtige nieuwe hippische complex en met de paarden. Doorlopend zijn er rondleidingen. Daarna is er gelegenheid om de innerlijke mens te versterken. 

Wist je dat Philippe Bormans CEO is van Union SG, vicekampioen in de hoogste afdeling van het voetbal?