Paginatitel

Primaire inhoud van de pagina

Participant header

Theunis

Julie Houtman bij de familie Theunis

Ravotten op een boerderij en slapen tussen de koeien? Dat zagen Julie Houtman en kleine Emile helemaal zitten! Op zaterdag 19 en zondag 20 september kan je hun boerenavontuur in Glabbeek (Vlaams-Brabant) volgen op onze socialemediakanalen. Mis er geen seconde van en maak kans op een beestig leuke prijs!

Participant content

Girlpower

Als je girlpower opzoekt in het woordenboek, staat er een foto van de familie Theunis bij. Deze dames runnen met hun drietjes een vleesveebedrijf en speelboerderij Ravot. En daar kan Julie Houtman niet ontbreken! Bij Ravot staan minipony’s Dolly en Dusty, geitjes Oona en Feeke, en al hun andere pluizige vriendjes te popelen om Emile te ontmoeten. Intussen trekt mama Julie zelf de overall aan om kennis te maken met boerderij Fines, waar innovatie, dierenwelzijn en kwaliteit centraal staan.

JulieHoutman

We kunnen niet wachten om de koe bij de horens te vatten.

Julie Houtman

Influencer

Wist je dat...

... de koeien en stieren van Ines behoren tot het Belgisch witblauw ras? Zo'n koeien wegen makkelijk 800 kilogram! Oppassen dus dat zo'n kolos niet op je tenen gaat staan.

Het verhaal achter het vlees

De familie Theunis vat de koe bij de horens! Mama Catherine bezorgt de allerkleinsten een onvergetelijke ervaring op de speelboerderij, terwijl Ines de koeien in de watten legt. Ines bracht intussen ook haar eigen vleesmerk Fines op de markt. Het verhaal achter het malse stukje vlees staat hierbij centraal. De landbouwmicrobe wordt hier al generaties lang doorgegeven. Krijgt Julie ook de smaak te pakken?

Ines
Op zaterdag 19 en zondag 20 september zet Anja Daems letterlijk de bloemetjes buiten op het bedrijf van de familie Goossens in het Oost-Vlaamse Moerbeke. Volg haar stap voor stap via onze socialemediakanalen en sleep misschien een leuke beloning in de wacht.
Bart Kaëll en Luc Appermont strijken in het derde weekend van september neer in het Toscane van Vlaanderen, Haspengouw. Ze laten zich onderdompelen in de appel- en perenteelt op het bedrijf van de familie Lowet-Houben. Volg hen op de voet via onze socialemediakanalen en maak kans op een beloning.
Zaterdag 19 en zondag 20 september kan je de avonturen van Tine Embrechts volgen op het tuinbouwbedrijf van de familie Vermeiren in het Antwerpse Meer. Volg het van zaadje tot tomaatje op onze socialemediakanalen en let goed op, want je kan een mooie prijs winnen!