Primaire inhoud van de pagina

Entity view (Content)

Entity view (Content)

Wij en ons bedrijf

Wat oorspronkelijk startte als een hobby, is uitgegroeid tot een mooi tuinbouwbedrijf. Gunther kweekte 25 jaar geleden buxussen en bracht ze aan de man. Ondertussen hebben we 2 hectare containervelden met verschillende teelten. Die verkopen we rechtstreeks aan tuinaannemers, professionelen en de consument. Zo hebben we onder andere een uitgebreid assortiment aan vaste planten, perkplanten, siergrassen, hagen, struiken, bomen, fruitbomen, bodembedekkers, rotsplanten… Daarnaast verkopen we ook mediterrane planten zoals palmen, citrus-, vijg-, olijfbomen, bonzai’s, solitaire bomen...

Wij denken graag mee met de klant en gaan samen op zoek naar jouw favoriete buitenplant. Milieuvriendelijk werken is voor ons heel belangrijk! Onze velden zijn daarom voorzien van het ‘First Flush’-systeem, dat dit voorjaar voor het eerst in gebruik werd genomen. Nu kunnen we wanneer het hard regent het overtollige water netjes opvangen en voorkomen we dat voedingsstoffen voor de planten in het milieu terechtkomen. Onze lege, onbruikbare containers worden opgehaald door een externe firma die ze recycleert. Verder werken wij met de ‘Too Good To Go’-app voor planten die minder koopwaardig zijn.

Wat valt er die dag te beleven?

Aan de hand van een ontdekkingstocht en wist-je-datjes kom je meer te weten over de werking van ons bedrijf. Wij voorzien randanimatie voor groot en klein met de nodige dorstlessers en versnaperingen.

Wist je dat…

Wij op ons bedrijf heel bewust omspringen met water?

dfd