Primaire inhoud van de pagina

Entity view (Content)

Entity view (Content)

Wij en ons bedrijf

We zijn Puur Framboos, gelegen te midden van de fruitgaarden in het landelijke Kersbeek-Miskom (Kortenaken). Na heel wat marktonderzoek besloten wij, Filip en Caroline, in 2018 om zacht fruit te gaan telen en hebben we dat opgestart. In het Hageland zijn we hiermee echte pioniers. Dit jaar bestaan we 5 jaar en zetten we graag de deuren open voor het publiek.

Puur Framboos: puur kwaliteit en puur passie, daar staan we garant voor. De frambozenplantages bevinden zich rond en nabij het bedrijf, in totaal ongeveer 3 hectare. Tijdens het seizoen wordt er dagelijks geplukt en geleverd en dit vanaf half juni tot eind oktober, afhankelijk van het weer. We organiseren dan regelmatig zelfplukdagen en verder verhandelen we ons product rechtstreeks en dit vooral aan de lokale retail- en afzetmarkt.

Wat valt er die dag te beleven?

Filip en Caroline verzorgen rondleidingen op het bedrijf. Er zal randanimatie zijn voor jong en oud. De jongste bezoekers kunnen genieten van een vertelling door de frambozenfee. Er zijn verder een kleurhoek, ballonnenplooier, kindergrime, tattoos en een leuk springkasteel. Food- en drinktrucks bieden heel wat lekkers. Bezoekers kunnen deelnemen aan een wedstrijd. Gratis pendeldienst vanaf de parking, gelegen in de Oude Tiensestraat tussen nr. 6 en 8 te 3473 Waanrode, voor wie met de auto komt.

Wist je dat…

Er in de regio veel appels en peren groeien, maar dat Puur Framboos hier een pionier is in de frambozenteelt?

rtr