Menu

Johan en Lies Van Gastel-Renders

Andere

Wij en ons bedrijf

Johan en Lies baten een agrarisch en tuincentrum uit binnen de Groep Aveve. Johan en zijn team staan land- en tuinbouwers bij gedurende het hele productieproces. Gericht bemestingsadvies, verkoop van veehouderijproducten, plantenbeschermingsmiddelen en zaaigoed, verhuur van machines of rantsoenberekening vormen een kleine greep uit het heel gevarieerde takenpakket in functie van de seizoenen. In het dier- en tuincentrum stellen Lies en haar team alles in het werk om klanten te voorzien van correct advies en de benodigde producten.

Beide teams vloeien samen en als één grote familie geven we steeds het beste van onszelf zodat anderen goed en efficiënt kunnen boeren. Ons werk is onze passie, onze hobby, die we ook willen doorgeven aan de volgende generaties. We werken steeds conform met de veranderende wetgeving, houden onze kennis up-to-date door opleidingen te volgen en willen mee zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Bezoek onze nieuwe loods en laat je verrassen door al het moois dat de boerenstiel te bieden heeft.

Wat valt er die dag te beleven?

Plezier voor iedereen! Een kleurwedstrijd voor scholen, een grote zandbak, springkastelen, ritjes met de tractor, oldtimers en een indrukwekkende tentoonstelling van landbouwmachines en hun evolutie in de tijd. Voor de hongerigen zijn er pannenkoeken en spek met eieren.