Menu

Bart en Sara Van de Vloet-Rombouts • Het Vrijthof

Melkvee

Wij en ons bedrijf

Wees welkom op het Vrijthof bij Bart en Sara, Josha, Vik, Luz, Maria en Leo. Onze staldeuren staan voor iedereen open van 10 tot 17 uur, in het gehucht Einhoven in Zoersel. De krachttermen van ons melkveebedrijf zijn gezonde, hoogproductieve koeien, met een lange levensduur. Daarom worden onze dieren verwend met veel passie, kennis en de nodige zorgen, want uiteindelijk leveren ze elke dag weer een topprestatie.

Wat valt er die dag te beleven?

Bezoek onze stallen met melkkoeien en kalfjes. Maak kennis met onze melkrobot ‘Robbie’ en ontdek of één van onze koeien jouw naam draagt. Geniet van een hapje en een drankje te midden van de weilanden, terwijl de jongsten zich uitleven tussen onze sleufsilo’s op het springkasteel en de traptractors. Ze kunnen ook mee tekenen aan een meterslang boerderij-schilderij. Neem zeker ook een kiekje uit de tijd van toen. Voor alle kids die onze stalkwis oplossen, wacht er een kleine attentie. Dit bezoek wordt zonder twijfel jouw favoriete melkmoment!

Fietsroute

Wist je dat de plaatselijke Landelijke Gilden een fietslus uitstippelden tussen het bedrijf van Peter en Nancy (groenten en fruit) en het bedrijf van Bart en Sara (Melkvee).