Primaire inhoud van de pagina

Entity view (Content)

Entity view (Content)

Op zaterdag 19 en zondag 20 september zet Anja Daems letterlijk de bloemetjes buiten op het bedrijf van de familie Goossens in het Oost-Vlaamse Moerbeke. Volg haar stap voor stap via onze socialemediakanalen en sleep misschien een leuke beloning in de wacht.
Het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september vind je Ruben Van Gucht tussen de koetjes en de kalfjes van de familie Cobbaert in Oedelem (West-Vlaanderen). Op onze socialemediakanalen volgen we hem op de voet. Mis dus geen moment, want er valt een mooie prijs te rapen!
Bart Kaëll en Luc Appermont strijken in het derde weekend van september neer in het Toscane van Vlaanderen, Haspengouw. Ze laten zich onderdompelen in de appel- en perenteelt op het bedrijf van de familie Lowet-Houben. Volg hen op de voet via onze socialemediakanalen en maak kans op een beloning.
Ravotten op een boerderij en slapen tussen de koeien? Dat zagen Julie Houtman en kleine Emile helemaal zitten! Op zaterdag 19 en zondag 20 september kan je hun boerenavontuur in Glabbeek (Vlaams-Brabant) volgen op onze socialemediakanalen. Mis er geen seconde van en maak kans op een beestig leuke prijs!
Zaterdag 19 en zondag 20 september kan je de avonturen van Tine Embrechts volgen op het tuinbouwbedrijf van de familie Vermeiren in het Antwerpse Meer. Volg het van zaadje tot tomaatje op onze socialemediakanalen en let goed op, want je kan een mooie prijs winnen!