Paginatitel

Primaire inhoud van de pagina

Participant header

BartLuc_Lowet

Bart Kaëll en Luc Appermont bij de familie Lowet-Houben

Bart Kaëll en Luc Appermont strijken in het derde weekend van september neer in het Toscane van Vlaanderen, Haspengouw. Ze laten zich onderdompelen in de appel- en perenteelt op het bedrijf van de familie Lowet-Houben. Volg hen op de voet via onze socialemediakanalen en maak kans op een beloning.

Participant content

Appeltje voor de dorst

Jan en An weten van aanpakken en baten ook een B&B en vakantiewoning uit, de Fruithoeve. Zo kun je overnachten in vakantiewoning Sweet Sensation, in gastenkamers Jonagold en Golden, of in familiekamers Joly Red en Belgica. Wakker worden tussen de fruitbomen, er is niks zaligers dan dat! Maar maak het jullie niet te comfortabel heren, want na de ontspanning, komt er ook een inspanning … 

BartLuc

We gaan de vruchten plukken van ons weekend. Letterlijk en figuurlijk!

Bart Kaëll en Luc Appermont

Wist je dat ...

... het belangrijkste perenras in België de Conférence is? Jan en An beschermen al dat lekkers in hun boomgaard met een antihagelkanon en met een windmachine die de bloesems beschermt tegen de nachtvorst.

JanAn
Op zaterdag 19 en zondag 20 september zet Anja Daems letterlijk de bloemetjes buiten op het bedrijf van de familie Goossens in het Oost-Vlaamse Moerbeke. Volg haar stap voor stap via onze socialemediakanalen en sleep misschien een leuke beloning in de wacht.
Ravotten op een boerderij en slapen tussen de koeien? Dat zagen Julie Houtman en kleine Emile helemaal zitten! Op zaterdag 19 en zondag 20 september kan je hun boerenavontuur in Glabbeek (Vlaams-Brabant) volgen op onze socialemediakanalen. Mis er geen seconde van en maak kans op een beestig leuke prijs!
Zaterdag 19 en zondag 20 september kan je de avonturen van Tine Embrechts volgen op het tuinbouwbedrijf van de familie Vermeiren in het Antwerpse Meer. Volg het van zaadje tot tomaatje op onze socialemediakanalen en let goed op, want je kan een mooie prijs winnen!