Primaire inhoud van de pagina

Entity view (Content)

Entity view (Content)

Wij en ons bedrijf

Wij zijn een Kempens familiebedrijf dat in 2008 gestart is met het kweken van graszoden. Een traject met ups en downs, maar altijd met veel enthousiasme! Elke dag is een nieuwe uitdaging. We houden ons intensief bezig met de kweek en de verkoop van de graszoden. Daarvoor werken wij samen met verschillende instanties om de velden de zorg te bieden die ze nodig hebben om tot een goed resultaat te komen.

De investeringen die we door de jaren heen deden, kaderen in precisielandbouw en bedrijfsgemak. Ook zijn er verschillende proefvelden te vinden, in samenwerking met verschillende partners, om zo meer kennis op te doen die de sector ten goede zal komen.

Als gezin zorgen wij vanaf het zaaien tot het oogsten voor het gazon van onze klant. Wij richten ons zowel op de particuliere als de professionele markt. Alle bestellingen worden dagvers geoogst: van het veld recht naar de klant, door ons geleverd of door de klant afgehaald.

Wat valt er die dag te beleven?

Op Dag van de Landbouw leer je dit bedrijf kennen via demo’s en rondleidingen op verschillende tijdstippen. Hapjes en drankjes zijn voorzien, alsook kinderanimatie en een wedstrijd.

Wist je dat…

We hier precisielandbouwtechnieken gebruiken om graszoden te kweken die later in tuinen belanden?

dfd